Ο Ινφαντίνο θέλει το VAR στη Ρωσία: Ηρθε η ώρα να διορθώσουμε τα λάθη

Sale

Το top7news.gr πωλείται. Για πληροφορίες γράψτε μας στo sales@top7news.gr

Ο Ινφαντίνο θέλει το VAR στη Ρωσία: Ηρθε η ώρα να διορθώσουμε τα λάθη

Ο Ινφαντίνο θέλει το VAR στη Ρωσία: Ηρθε η ώρα να διορθώσουμε τα λάθη

ιτία η μεγάλη συζήτηση που άνοιξε, μετά το «γκολ-φάντασμα» (αυτό της ισοφάρισης, που η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή), που πανηγύρισε ο Παναμάς στον αγώνα με την Κόστα Ρίκα (2-1) και που αποδείχθηκε ικανό για να του χαρίσει την πρόκριση σε Μουντιάλ, για πρώτη φορά στην Ιστορία του.

«Όταν παίζεις την πρόκριση σε ένα Μουντιάλ και το παιχνίδι κρίνεται από ένα σημαντικό λάθος του διαιτητή, που μπορεί να συμβεί, γιατί οι διαιτητές είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη όπως όλοι οι άλλοι, τότε νομίζω ότι ήρθε η ώρα να διορθώσουμε αυτά τα λάθη» , είπε ο πρόεδρος της FIFA, παίρνοντας από το γκολ αυτό, την καλύτερη ...ασίστ, για την υπεράσπιση του VAR και την εισαγωγή του στο Μουντιάλ του επόμενου έτους.

«Όταν όλος ο κόσμος βλέπει ένα λάθος σε δευτερόλεπτα και ο μόνος που δεν το βλέπει είναι ο διαιτητής, όχι επειδή δεν θέλει, αλλά επειδή δεν μπορεί και υπάρχει ο τρόπος για να το διορθώσουμε, τότε θα πρέπει να κάνουμε ένα βήμα προς τα εμπρός», πρόσθεσε ο Τζάνι Ινφαντίνο στην Λιόν, στο πλαίσιο της περιοδίας του στις πόλεις που θα φιλοξενήσουν το Μουντιάλ γυναικών το 2019.

Δεν κρύβει μάλιστα ότι θέλει να εισαγάγει το Var στη Ρωσία το επόμενο καλοκαίρι: «Είμαστε έτοιμοι να το εφαρμόσουμε, δεν υπάρχει καμία αρνητική ένδειξη στις δοκιμές μας. Κάθε φορά που το βίντεο χρησιμοποιήθηκε, πήγε καλά, επιβεβαιώνοντας την απόφαση του διαιτητή ή διορθώνοντας το λάθος. Ο στόχος του Var δεν είναι οι μικρές λεπτομέρειες, αλλά τα μεγάλα λάθη».

Σχετικά Άρθρα

Tags: VAR, Mundial 2018, Ρωσία, Ινφαντίνο

Το διαβάσαμε στο: Skai.gr
19/10/17

Διαβάστε  ακόμη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ