Συνεχίζουν τα λουκέτα στους εμπορικούς δρόμους της Αθήνας

Συνεχίζουν τα λουκέτα στους εμπορικούς δρόμους της Αθήνας

Συνεχίζουν τα λουκέτα σε καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας. Κεντρικοί εμπορικοί δρόμοι όπως η Σταδίου, Πανεπιστημίου, Σόλωνος δεν θυμίζουν σε τίποτα τις περασμένες δεκαετίες που έσφυζαν από κίνηση. Κατεβασμένα ρολά σε κάθε τετράγωνο και συχνά το ένα δίπλα στο άλλο.

Πρόσφατη έρευνα έδειξε πως ορισμένοι δρόμοι του κέντρου έχουν ξεπεράσει ακόμα και το 40% σε κλειστά καταστήματα κάτι που προκαλεί ανησυχία και στους υπόλοιπους επιχειρηματίες της περιοχής. Υπάρχουν όμως και επιχειρήσεις που αντέχουν, είτε επειδή προσφέρουν κάτι ξεχωριστό είτε επειδή χρηματοδοτούνται από ιδία κεφάλαια ελπίζοντας στην ανάκαμψη του κέντρου.

«Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και παρόλα αυτά συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Υπάρχουν ημέρες που δεν έχουμε ούτε ένα πελάτη και σίγουρα αυτό μας εξουθενώνει οικονομικά αλλά και ψυχολογικά. Μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτό δεν ξέρω, το βέβαιο είναι όμως πως οι έμποροι της Αθήνας δεν θα αντέξουν για πολύ ακόμη» μας δήλωσε ο κ. Γιώργος Σαρίνος ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστείου στην περιοχή της Ομονοίας.

Δείτε το σχετικό βίντεοΟρέστης Καρύπης


Το διαβάσαμε στο: In.gr
19/10/17

Διαβάστε  ακόμη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ